Meri-Lapin tonttitarjonta yrityksille

 Tonttitarjonta web

Onko yritykselläsi tarvetta laajentaa toimintaansa? Vai olletko perustamassa kokonaan uutta yritystä ja tarvitset toimitilaa? Tervetuloa Meri-Lappiin! Meillä on tilaa rakentaa ja yrittää. Meri-Lapin alueella saatavilla sekä vapaita liiketontteja että valmiita liiketiloja uusille ja nykyisille yrittäjille. Myös perheelle löytyy sekä asuntoja että monipuolisesti tontteja, jonne oman kodin voi rakentaa. Alla olevista linkeistä löytyy sekä toimitiloja että vapaita liiketontteja, joista saa lisätietoa kuntien elinkeinopalveluista. Asukkaille ja Meri-Lappiin muuttajille lisätietoa vapaista asunnoista ja tonteista löytyy täältä.

 Tornion tontti- ja toimitilatarjontaan voi tutustua tästä linkistä. Lisäksi Arction teollisuusalueen mahdollisuuksiin pääsee tutustumaan tästä Youtube-videosta.

Keminmaan liiketontteihin voit tutustua PDF-esitteestä, joka löytyy tästä.

Simon alueelta löytyy myös tontteja ja liiketiloja voi tiedustella elinkeinopalveluista. Lisätietoa saa täältä.

Tervolassa on useita kaavoitettuja teollisuustontteja sekä muuta tontti tarjontaa. Tontteihin kartalla voi tutustua täällä.

Tervolan Teräspuisto, (Steelpark),-alue löytyy Youtubesta. Tässä linkki suomenkieliseen ja In English.

Tervolan Puupuisto, (Woodpark), on toinen erityisesti teollisuuteen kaavoitettu alue. Linkit videoihin suomeksi ja In English

Kemin vapaisiin toimitiloihin ja liiketontteihin voi tutustua täällä.

Ylitorniolta löytyy myös tontti- ja toimitilapörssi. Siihen pääsee tutustumaan tästä linkistä.

Haaparanta toivottaa myös yritykset tervetulleeksi ja tarjoaa tontteja ja toimitiloja. Ruotsinkielinen linkki löytyy täältä.

Kuntien elinkeinopalvelut auttavat mielellään sopivien toimitilojen ja liiketonttien löytämisessä. Yhteystiedot löydät helposti tästä.