Töihin Meri-Lappiin

Mitä sinä haluat työelämältä? Monipuoliset ja haasteelliset työmahdollisuudet odottavat sinua Meri-Lapissa. Täällä etäisyydet ovat lyhyitä ja ennätät puolessa tunnissa jo kaupungista toiseen. Työmatkat ovat siis joustavat. Meri-Lapista löytyy taitajia monipuolisesti eri aloilta. Alueen vahvuutena on elinkeinorakenteen monipuolisuus: kärkinä ovat matkailu ja palvelualat, kaivosala sekä vahva perusteollisuus. Energiasektorilla biotalouteen liittyy positiivisia odotuksia. Kemi-Tornion alue on Lapin teollisuuskeskittymä. Työntekijöiden ja uusien ammattilaisten sekä yrittäjien tarve on siis suuri. Olisitko sinä yksi uusista osaajistamme? 

 

Outokumpu - Stainless steel

Outokumpu on ruostumattoman teräksen ykkönen maailmassa. Asema perustuu kykyyn räätälöidä ruostumatonta terästä lähes mihin tahansa muotoon ja käyttötarkoitukseen.

Ruostumaton teräs on ympäristöä säästävä, kierrätettävä ja luja materiaali, joka on suunniteltu kestämään ikuisesti. Yhteiskunnan perusrakenteiden ja kuuluisien maamerkkien lisäksi Outokummun asiakkaat valmistavat ruostumattomasta teräksestä tuotteita kotitalouksien ja teollisuuden käyttöön. Outokummulla on työpaikkoja niin Torniossa kuin Kemissäkin. 

>> Outokumpu

 

Metsä Fibre

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, bioenergian ja sahatavaran valmistaja, jonka selluliiketoiminnan tuotemerkki on Botnia ja sahaliiketoiminnan tuotemerkki Nordic Timber. Metsä Fibre valmistaa sellua ja muita biotuotteita neljällä tehtaalla Suomessa: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla ja Äänekoskella. 

 >> MetsäFibre 

 

Stora Enson Veitsiluodon tehtaat

Stora Enson Veitsiluodon tehtaat on Kemissä sijaitseva, maailman pohjoisin paperitehdas ja Euroopan neljänneksi suurin paperitehdasintegraatti. Tehtailla työskentelee Stora Enson ja kunnossapitoyhtiö Efora Oy:n palveluksessa yhteensä n. 1 000 henkilöä. Lisäksi tehdasalueella toimii useita ulkopuolisia yrityksiä, jotka työllistävät vakituisesti yli sata henkeä.

Tehtaan päätuotteet ovat päällystetty aikakauslehtipaperi PK5 sekä toimistopaperit. Veitsiluodon sellutehdas valmistaa sellua hienopaperikoneiden käyttöön noin 400 000 tonnia vuodessa. Tehtaalla toimii myös hiomo, jonka valmistama hioke on aikakauslehtipapereissa sellun ohella käytettävä raaka-aine. 

>> Stora Enso

 

Kunnat

Meri-Lapin alueen kunnat työllistävät monenlaisiin tehtäviin. Kuntatyöpaikan parhaina puolina on varmuus ja turvallisuus. Kunta-alan henkilöitä pidetään vastuuntuntoisina, ammattitaitoisina ja sosiaalisina.

>> Lapin alueen kuntarekry

 

Paikalliset TE-palvelut

Lapin työ- ja elinkeinotoimisto palvelee työnantajia, työnhakijoita ja yhteistyökumppaneita verkossa, puhelimitse, kasvokkain ja kuvallisella etäyhteydellä. Lisäksi tukea TE-toimiston asiointiin tarjotaan useissa eri kuntien yhteispalvelupisteissä. Pysy ajan tasalla tulevista valmennuksista ja tapahtumista seuraamalla TE-palveluiden tapahtumakalenteria. TE-palveluiden kautta saat tietoa myös Haaparannalla työskentelystä. 

>> Lapin TE-palvelut

>> Kemi-Tornion alueen TE-palvelut

>> Ulkomailla työskentely 

 

Työnhakupalvelut

Ota suoraan yhteyttä yrityksiin ja tarjoa osaamistasi seuraamalla työnhakupalveluita.

>> Oikotie
>> Rekrytointi.com
>> Monster
>> Duunitori